Lounas kotiovelle

LÄNNEN MAUKKAIN LOUNAS SUORAAN OVELLE TOIMITETTUNA

Huolestuttaako ikäihmisen kotiruokailu? Etsitkö luotettavaa ruokapalvelua helpottamaan arkeasi? Lännen Maukas tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon kaikille laadukasta kotiruokaa arvostaville. Voit nauttia herkullisen ja huolella valmistetun aterian joko Lännen Maukkaan lounasravintolassa tai suoraan kotiin toimitettuna!

Helpota arkea ateriapalvelulla

Ateriapalvelu helpottaa ruokailua myös kiireisen arjen keskellä. Esimerkiksi lapsia kotona hoitava vanhempi saa ateriapalvelun avulla ansaitun lepohetken ruuanlaitosta. Myös työpaikkaruokailu järjestyy palvelun avulla helposti ja vaivattomasti.

Kotiruokaa suoraan ovelle

Lännen Maukas toimittaa ravitsevaa ruokaa kotona asuville vanhuksille sekä muille arjen vaivattomuutta arvostaville elämäntilanteeseen katsomatta. Ruoka on samaa herkullista kotiruokaa, jota yritys tarjoilee lounasravintoloissaan asiakkailleen päivittäin.

Palvelu on saatavilla varsin kilpailukykyiseen hintaan, kotiin kuljettu lounas maksaa  10 euroa. Ateriapalvelun lounaaseen kuuluvat päivittäin lämmin ruoka sekä kaksi erilaista salaattia. Ateriat toimitetaan asiakkaille lounasaikaan klo 10.30–13.30 Asiakas voi tilata ruuat viikon kaikille päiville, jolloin viikonlopun ateriat saapuvat perjantain toimituksen yhteydessä. Toimitamme ruokaa Loimaan keskustan alueelle ja Hirvikoskelle.

Vapaus valita

Listalla on päivittäin vähintään kaksi lämmintä ateriavaihtoehtoa, joista asiakas voi valita mieleisensä. Keskiviikkoisin lounaslistalla on päivän annos, jonka ateriapalvelun asiakkaat voivat myös halutessaan tilata. Lounaaseen kuuluu lisäksi itse leivottu sämpylä sekä jälkiruoka kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Asiakas pääsee tutustumaan tulevan viikon ruokalistaan aina keskiviikkoisin. Tällöin voi tehdä tilauksen kuljettajalle koko seuraavan viikon aterioista yhdellä kertaa. Ateriat voi valita myös päiväkohtaisesti aina edellisen kuljetuksen yhteydessä. Valinta on siis aina asiakkaan!

Lännen Maukas – lounasta moneen makuun

Ateriapalvelun lisäksi Lännen Maukas tarjoaa kotiruokaa samannimisessä lounasravintolassa Lännen Tractorsin tiloissa. Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 10.45–13. Tarjolla on päivittäin lounasbuffet, jossa on kaksi tai jopa kolme pääruokavaihtoehtoa sekä salaattibuffet. Lounas maksaa paikan päällä nautittuna vain 9,70 euroa. Ravintola on kaikille avoin – tervetuloa herkuttelemaan rehdillä suomalaisella kotiruualla!

Apua elämään – ateriapalvelu osaksi sujuvaa arkea, tutustu tarkemmin

 

Lännen Maukas Loimaa

Lounasta kotiin

Tilaa ja nauti

Hyvää ja edullista!