Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Lounasravintolat Oy
Hirvikoskentie 242
32210 LOIMAA
Puh. 0505205939
lannenmaukas@gmail.com

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Lounasravintolat laskutus ja markkinointi rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Loimaan Lounasravintolat Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Loimaan Lounasravintolat Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi

Yritys

Osoitetiedot

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan Loimaan Lounasravintoloiden Oy:n laskutusjärjestelmästä, henkilöiden itse antamista tiedoista.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Loimaan Lounasravintolat Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen  muuta markkinointia varten.